Niin se on vaan aika vierähtänyt, enkä ole saanut blogattua ollenkaan. Viikot menevät nopeasti töissä ja illat vielä nopeampaa kotona. Käsitöitä olen kyllä ankarasti tehnyt, kuvia on otettu huomattavasti vähemmän. Mutta seuraavassa koosteita edes osasta:

1000429.jpg

Kerttu-sukat SeiskaVeikasta.

1000434.jpg

Lapaset samasta langasta, malli Novitan SeiskaVeikka-liitteestä.

1000432.jpg

Sydänsukat Regian langasta, puikot 2,5mm. Ohje muistaakseni MagKnits:stä (sama pää kesät talvet..)

1000424.jpg

Alpine Knit Scarf Victorian Lace Today -kirjasta

Lankana oli siis Malabrigon Lace weight, väri "Cuarzo". Lankaa meni alle 100g, luulisin olevan lähempänä 90 grammaa. Tästä tuli aivan käsittämättömän ihana. Menee varmasti käyttöön viimeistään koulun itsenäisyysjuhlassa, ellei jo aiemmin. Tässä lisäkuva:

1000426.jpg

Vielä pahnanpohjimmaisena työkaverin synttärilahja, Minttumaari-huivi. Langan ostin kirppikseltä paikallisen yrittäjän pöydästä. 100% villaa, jonkin verran rasvaa sisältävää eikä niin hirmuisen pehmeää. Kädet tosin tykkäsi tuosta rasvasta. Lankaa meni varmaan joku vajaa 120g, vaikka huiville kokoa ihan kivasti tulikin. Toivottavasti työkaveri tykkää.

1000427.jpg

Nyt puikoilla on SeiskaVeikan Jättiraidasta neule itselle. Muuten en kyllä kyseisellä langalla puseroa tekisi, mutta ajattelin saada ne(kin) langat tuhottua, sillä ensi viikolla lisää on tulossa. Tilasin Mervillalta virolaista liukuvärjättyä villaa, aikomuksena tehdä Revontuli-huivi Ulla-lehden ohjeella.